Betaalmogelijkheden

Hieronder ziet u alle betaalmogelijkheden die u heeft voor het betalen van uw bestelling. Als u vragen heeft, schrijft dan een E-mail aan: info@feestxpert.nl. Andere betaalmogelijkheden bieden wij in overleg aan.

Bankoverschrijving (vooruit)

U ontvangt na uw bestelling van ons een orderbevestiging met daarin alle benodigde informatie m.b.t. bankoverschrijving. Vermeld bij uw betaling uw klantennummer en ordernummer. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling binnen de aangegeven levertermijn, in de regel is het daarna binnen ca. 24 tot 48 uur bij u.

Contant (alleen afhalen)

Als u het bestelde zelf wilt afhalen dan kan dat op onze openingstijden.

Voordat u de bestelling bij ons persoonlijk komt afhalen - let dan op volgende punten:

  • U betaald contant of met PIN
  • U heeft van ons per E-mail of telefonisch bericht ontvangen dat uw bestelling voor het afhalen klaarligt

Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.