Gratis verzending vanaf €75
Spaarpunten bij elke bestelling
Meer dan 20.000 producten

DVD collectie Sinterklaas (5 dvd's)

Sinterklaas 1: Het geheim van het Grote Boek Als Sinterklaas bij het examen voor zijn ‘dak-bewijs’ een ongeluk krijgt, moet hij naar het ziekenhuis. Iedereen vindt het heel erg, behalve de gemene Dr. Brein. Zij wil deze kans gebruiken om zelf Sinterklaas te worden en zo het feest voor altijd te veranderen. Dr. Brein probeert met haar handlangers Joris en Boris het geld voor de cadeautjes in te pikken en er met het Grote Boek van Sinterklaas vandoor te gaan. Als Agent de Bok zijn baan kwijtraakt gaat hij samen met de Pieten op onderzoek uit. Zal het ze lukken dit spannende avontuur tot een goed einde te brengen en het Grote Boek van Sinterklaas voor 5 december veilig te stellen?

Sinterklaas 2: De Verdwenen Pakjesboot Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot neemt jong en oud mee op een spannend avontuur! De film neemt ons mee naar Valencia, Spanje, België en natuurlijk Nederland. Als Sinterklaas en Diego in de haven van Spanje aankomen, blijkt de pakjesboot al weg te zijn. Daarmee begint een race tegen de klok om de boot op tijd in te halen. Dat valt niet mee, want door toedoen van de boeven Joris en Boris zijn de pieten al een dag eerder naar Nederland vertrokken. Ook de kapitein van de pakjesboot denkt dat Sinterklaas gewoon aan boord is. Lukt het Diego en Sinterklaas om op tijd de boot te halen?

Sinterklaas 3: Het Pakjes Mysterie Sinterklaas wil er zeker van zijn dat alle cadeaus op tijd bezorgd worden. Daarvoor heeft hij een slim plan bedacht: een geheime pakjesopslag in Nederland! Maanden voor de intocht komt hij stiekem kijken hoe de zaken ervoor staan. Eenmaal aangekomen krijgt hij de schrik van zijn leven: er zijn helemaal geen pakjes! De Pieten hebben valse instructies gekregen en de intocht is op onverklaarbare wijze afgeblazen. Iemand doet zich voor als Sinterklaas, maar wie...? Een politieteam staat klaar om de zaak te onderzoeken. De vraag is: zijn ze nog op tijd om het sinterklaasfeest te redden...?

Sinterklaas 4: Het Raadsel van 5 December Sinterklaas is terug in de nieuwste film van regisseur Martijn van Nellestijn. Naast Sinterklaas schitteren ook Diego, Gerard Joling en Joris en Boris weer in dit spannende avontuur voor de hele familie! Het wordt voor de Pieten steeds moeilijker om kadootjes te bezorgen, omdat de meeste huizen geen schoorsteen meer hebben en beveiligd zijn. Hierdoor worden de Pieten achterna gezeten door de politie en belanden ze één voor één in de gevangenis. Wanneer Sinterklaas druk bezig is om dit probleem op te lossen, wordt hij ontvoerd door de gemene Dr. Brein en de boefjes Joris en Boris. Het wordt een race tegen de klok om op tijd te ontsnappen en Pakjesavond te redden. Gaat het Sinterklaas en de Pieten lukken?

Sinterklaas 5: De Liedjes DVD Waar komen toch al die coole Sinterklaasliedjes vandaan? De kinderen in de nieuwe DVD Sinterklaas en de Pepernoten Muziekmix gaan op onderzoek uit. En wat ze ontdekken, had nooit iemand kunnen voorspellen.. Van de makers van de meest succesvolle Nederlandse Sinterklaas filmreeks komt nu een DVD met de leukste hits uit de films: Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek, De Verdwenen Pakjesboot, Het Pakjes Mysterie en Het Raadsel van 5 December, inclusief videoclips en de nieuwste nummers uit de bioscoopfilm van 2013. Dus kijk, zing en swing mee op de coolste Sinterklaassongs, met o.a. Gerard Joling, Lisa, Amy en Shelley, Gebroeders Ko, Joris en Boris, Ralf Mackenbach en nog veel meer!

Op voorraad
SKU
DVDsinterklaas5
€ 6,95
  • Meer dan 20.000 producten
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Spaarpunten bij elke bestelling
  • Vragen? Bel ons op 0487 - 50 73 15
  • Niet alles wat op de webshop staat is voorradig in de winkel.

Bij ons vind u DVD collectie Sinterklaas (5 dvd's) voor een Versieringen thema! Bij ons heeft u ruime keuze in ons assortiment. Dit product is beschikbaar vanaf €6.95.
Meer informatie
SKU DVDsinterklaas5
Weight 1.0000