Gratis verzending vanaf €75
Spaarpunten bij elke bestelling
Meer dan 20.000 producten

Zichttermijn

Alles wat je bestelt, mag je zeven werkdagen lang vrijblijvend thuis passen en bekijken, gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er iets anders staat vermeld. Na deze zichttermijn is de koop gesloten.

Ruilen
Ruilen is geen probleem. Wil je een andere maat, kleur of artikel? Bel of mail met het team van feestxpert.nl: 06 53189849 of info@feestxpert.nl. Onze medewerkers kunnen precies vertellen wat er mogelijk is.

Indien de producten die je wilt ontvangen goedkoper zijn dan de producten die je wilt terugsturen, dan wordt het verschil teruggestort op je bank-of girorekeningnummer. In het omgekeerde geval, moet het verschil bijbetaald worden. Wij zullen de gewenste producten zo spoedig mogelijk afleveren, zonder verzendkosten in rekening te brengen.

Als je een artikel wilt ruilen omdat wij per ongeluk een verkeerde maat of een verkeerd artikel hebben gestuurd zijn de verzendkosten uiteraard voor onze rekening. Neem in dit geval zo snel mogelijk op via 06 53189849 of info@feestxpert.nl
Retourneren
Als je iets binnen de zichttermijn van zeven werkdagen wilt retourneren, hoef je dit alleen even aan het team van Carnavals Kostuums te melden. Mail info@feestxpert.nl

Nadat we artikel(en) ongeschonden retour hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag – minus de verzendkosten – weer terug.

Uitzonderingen
De volgende artikelen kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden:

1. kousen en panty’s
2. handschoenen
3. pruiken

En daar waar het uitdrukkelijk op de site vermeld wordt.
Deze artikelen worden niet als retourzending geaccepteerd.

Retourneren

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant, ook als je een item wilt ruilen. Vergeet je vooraf aangemelde retourzending dus niet te frankeren. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden te allen tijde geweigerd!
Grachtstraat 27-29, 6659BA Wamel 

Vermeld bij retouren altijd het order- en klantnummer. Producten dienen in ongebruikte staat en in de originele verpakking terug te worden gestuurd. Dit houdt in dat alle labels in oorspronkelijke staat aan het kledingstuk moeten zijn bevestigd. Wij kunnen geen gedragen (het product mag uiteraard wel gepast worden) of anderszins beschadigde kleding terugnemen, tenzij er sprake is van een fabricagefout. De kleding mag ook geen draagsporen, zoals zweet-, rook- of kooklucht, bevatten. Wij behouden dus het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de producten reeds gebruikt zijn, of buiten onze schuld zijn beschadigd. Dit geldt ook als de producten verkeerd zijn behandeld.